perjantai 10. syyskuuta 2010

Muovihuulet

Tavastia-klubin sivuilla on julkaistu vanhoja keikkakalentereita Historia-otsikon alla.
     Löytysiköhän sieltä...
Ei muuta kuin kokeilemaan hakusanaa "Muovihuulet" - ja katso: päivämäärältä 3.7.1981 löytyy tietoa, että toisessa kerroksessa esiintyy Muovihuulet. Tarjolla on myös filmejä. Tytöt pääsevät sisään ilmaiseksi klo 19-20.
    Muovihuulet oli lyhytikäinen salolaistrio, joka keikkaili muutaman kerran keväällä ja kesällä 1981. Bändi esitti minun säveltämiäni ja sanoittamiani kappaleita. Soitin bändissä kitaraa ja lauloin. Kari Saarinen soitti myös kitaraa, ja Arto Pasma rummutti. Kokoonpano olis siis: gr, gr, dr.
     Tavastian keikan teimme Karin kanssa kahden kitaroiden kanssa. Soitimme oman matskun lisäksi yhden Moog Konttisen Kontran kappaleen ja yhden Reino Helismaan. Omaa musiikki riitti runsaaksi puoleksi tunniksi, missä ajassa ehdimme soittaa 17 kappaletta! Muovihuuliin verrattuna Ramonesinkin biisit olivat pitkiä!
     Kokosin bändin, sillä halusin kokeilla, kuinka helppo elmujen kultaisina vuosina oli päästä esiintymään. Aika helppoa se oli.
     Pikkukeikka Tavastialla oli "muusikkourani"  huippuhetki, mutta aika hienoa oli myös soittaa Valkealassa juhannusfestivaaleilla - samaan aikaan, kun päälavalla esiintyi Hanoi Rocks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti